Η Επιτροπή Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ενδυνάμωσης μέσω της Εργασίας – Livelihoods του Κέντρου Συντονισμού του Δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων (ACCMR) με την υποστήριξη του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στο πλαίσιο του προγράμματος HELIOS και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες  διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά τις Ημέρες Καριέρας WELCOME 2023. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Μαρτίου 2023 στην Αθήνα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) από τις 11:00 έως τις 17:00.

Οι Ημέρες Καριέρας στοχεύουν στη διασύνδεση εταιρειών με υποψήφιους/ες που αναζητούν εργασία, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκεύματος, ηλικίας, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού κ.ά. Η διοργάνωση θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή εταιρειών και οργανισμών από διαφορετικούς τομείς δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους/ες να γνωρίσουν τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να διενεργήσουν συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού και να λάβουν βιογραφικά σημειώματα από ενδιαφερόμενους/ες.

Οι Ημέρες Καριέρας WELCOME 2023 περιλαμβάνουν:

  • Συνεντεύξεις με εκπροσώπους εταιρειών.
  • Παράλληλες δράσεις με θεματικές σχετικές με την ένταξη στην αγορά εργασίας και την ενδυνάμωση των γυναικών.
  • Δημιουργική απασχόληση παιδιών για τη διευκόλυνση της συμμετοχής γονέων στις συνεντεύξεις και τις παράλληλες δράσεις.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά ή/και αγγλικά. Προς διευκόλυνση των υποψηφίων, στον χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχει διερμηνεία σε αραβικά, γαλλικά, ουκρανικά και φαρσί.

Εάν αναζητάτε απασχόληση ή υποστηρίζετε άτομα στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας μπορείτε να συμμετάσχετε στη διήμερη δράση  και να προωθήσετε τη δράση σε πιθανούς ενδιαφερόμενους.

Προτείνεται οι υποψήφιοι/ες να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος προκειμένου να διευκολύνουν τους εκπροσώπους των εταιρειών κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ & ΑΤΖΕΝΤΑ